Prokapelu.cz - hudební nástroje pro tvoji kapelu

Značka

Existuje velké množství firem, které vyrábějí digitální piana. Zde Vám nabídnu pár praktických rad, jak vybrat tu správnou značku.

 

Yamaha - "největší a nejlepší"

Yamaha je největším výrobcem digitálních pian na světě. Nejvíce investuje do vývoje a na jejich nástrojích je to znát. V případě, že chcete opravdu kvalitní nástroj vyberte si tuto značku. Cena je obecně o něco málo vyšší než u ostatních značek, ale investice do Yamahy se Vám vrátí ve špičkově fungujícím digitálním pianu.

 

 

Roland - "stagepiana pro profesionály"

Roland by se dal označit za ideální značku pro profesionály. Hledáte-li v cenově vyšší třídě pro profesionální hudební činnost, určitě Vás mile překvapí některé z modelů stagepian Roland.

 

 

Casio - "cena a výbava"

Hledáte značkové piano za dobrou cenu a se spoustu funkcí navíc? Casio je potom pro Vás varianta číslo jedna. Nástroje Casio nedosahují kvalit Yamahy, ale nabídnou Vám za dobrou cenu velké množství nejrůznějších funkcí (nahrávání, počet zvuků, doprovody, konektivita), které ostatní značky nenabízí.

 

 

Korg - "syntetické zvuky"

Korg je ideální značka pro ty, kteří od digitálního piana vyžadují velkou databanku kvalitní syntetických zvuků. Firma Korg má obrovskou zkušenost s výrobou různých syntezátorů a DJ techniky. Proto, pokud hledáte u nástroje takovouto kombinaci, bude pro Vás Korg ideální volbou.

 


 

 

Ostatní značky - "pozor na kvalitu"

Na trhu je i mnoho nástrojů od menších značek (např.: Suzuki, Dynatone, Medeli...). Tyto nástroje Vám většinou nabídnout výrazně nižší cenu a jejich kvalita tomu odpovídá. Nástroje jsou většinou na úrovni, kde byly renomované značky před 10 lety.

 

 

 

 


 

 


 

Prokapelu.cz
José Martího 402/ 1b
1.patro
Praha 6 - Veleslavín
Tel: +420 220 561 072

 

mapa

parkování
 


PRODEJNA
OTEVŘENA:

pondělí - pátek
9:30 - 18:00


e-shop
non stop

Infolinka:
+420 220 561 072
a

800 106 065
 

 

Dobrý den, mé zkušenosti jsou jen ty nejlepší.
Nejen, že se mi dostalo dobré rady, ale objednávka byla s takovou rychlostí vyřízena a zboží dodáno, že jsem to ještě nezažila.
Všem mnohokrát děkuji.

Eva

(více na Heureka.cz)

 

více zde

 

• s námi ušetříte

• snadno objednáte

• zvýhodněné dopravné od 999,-

• až 10 let záruky

• náhled do našich a
dodavatelských skladů

 


Testy a recenze digitálních pian najdeš na: 
 

WWW.PROPIANO.CZ

 



X

na Prokapelu.cz nyní nakupuje
3 zákazníků