Prokapelu.cz - hudební nástroje pro tvoji kapelu
Jak vybrat digitální piano?
Výhody
Značka
Zvuk
Klaviatura
Cena
Modelové situace

Než začnete vybírat konkrétní digitální piano, odpovězte si na těchto pět základních otázek. Nabídka digitálních pian je obrovská a pro lepší orientaci mezi nástroji Vám odpovědi na tyto otázky výběr velice ulehčí. Recenze, testy a hlavně porovnání digitálních pian najdete na stránce:

 

www.ProPiano.cz

 

Kdo bude na nástroj hrát?

Je důležité, jestli se nástroj kupuje například pro dítě, které začíná chodit na klavír, jako piano pro kapelového pianistu, jako nástroj pro celou rodinu,atd.

K jakému typu hraní bude nástroj sloužit?

Má nástroj sloužit například jako náhražka klasického pianina, má to být produkční stanice, bude s nim hrát v rockové kapele, bude hrát zábavy. I podle této preference se dá najít optimální nástroj.

Co má mít nástroj za funkce?

Potřebujete pouze náhražku klavíru, nebo jsou pro Vás důležité i další zvuky (např. varhany), budete potřebovat do nástroje nahrávat, má mít nástroj doprovody, atd.

Bude se nástroj často přenášet?

Odpověď na tuto otázku Vám pomůže se rozhodnou mezi přenosnými piany a digitálními skříňovými piany.

 

Jaká má být cena nástroje?
Stanovení cenového limitu Vám usnadní orientaci v množství nástrojů. Podíváte se na rozdíli nástrojů těsně do limitu a nad limit a uvidíte, kolik jste do nástroje ochotní investovat dle jeho kvalit.

 


Nejdůležitejší prvky, které sledujte na jednotlivých nástrojích jsou zejména zvuk a kvalita klaviatury. Zvuk digitálních pian určuje tzv. zvukové jádro, kde jsou zvuky uloženy, a kvalita a výkon ozvučení. Pro dokonalý pocit ze hry je velmi důležité, jak je vyrobena klaviatura. Jaký má povrch, jak je nasimulováno vyvážení kláves, jakou má klaviatura citlivost.

 

Je mnoho dalších parametrů, které mohou rozhodovat o volbě nástroje, ale rozhodně jim nepřikládejte takovou váhu jako výše zmiňovaným dvěma vlastnostem. Může se například jednat o počet zvuků v nástroji, design, integrované doprovody, efekty, možnost nahrávání, konektivitu...

 

Nejefektivnější cestou je nechat si poradit od odborníka, který Vám vše vysvětlí a pomůže Vás nasměrovat ke vhodnému nástroji. Pokud máte o takovou konzultaci zájem, neváhejte se na nás obrátit emailem (obchod{zavináč}prokapelu.cz) nebo telefonicky (tel.: 220 561 072)

 

 

 


 

 

 


 

Prokapelu.cz
José Martího 402/ 1b
1.patro
Praha 6 - Veleslavín
Tel: +420 220 561 072

 

mapa

parkování
 


PRODEJNA
OTEVŘENA:

pondělí - pátek
9:30 - 18:00


e-shop
non stop

Infolinka:
+420 220 561 072
a

800 106 065
 

 

Dobrý den, mé zkušenosti jsou jen ty nejlepší.
Nejen, že se mi dostalo dobré rady, ale objednávka byla s takovou rychlostí vyřízena a zboží dodáno, že jsem to ještě nezažila.
Všem mnohokrát děkuji.

Eva

(více na Heureka.cz)

 

více zde

 

• s námi ušetříte

• snadno objednáte

• zvýhodněné dopravné od 999,-

• až 10 let záruky

• náhled do našich a
dodavatelských skladů

 


Testy a recenze digitálních pian najdeš na: 
 

WWW.PROPIANO.CZ

 



X

na Prokapelu.cz nyní nakupuje
2 zákazníků