Prokapelu.cz - hudební nástroje pro tvoji kapelu

Odstoupení od smlouvy - vrácení zboží


Odstoupení od smlouvy - vrácení zboží:


Podmínky pro vrácení zboží - odstoupení od smlouvy také naleznete zde v obchodních podmínkách.

Praktická doporučení pro vrácení zboží:

Naším základním cílem je Vaše plná spokojenost s nástroji, které jste u nás zakoupili. Z toho důvodu Vám nyní nabízíme prodluženou možnost výměny nebo vrácení zboží až 40 dní:

V prvních dvou týdnech od doručení nástroj vyzkoušejte a učiňte rozhodnutí, zda Vám nástroj či zboží vyhovuje.V případě, že jej chcete vrátit vyplňte formulář pro odstoupení od smlouvy a ten nám zašlete či doneste na prodejnu. Nemáte-li rádi formuláře můžete zvolit libovolný písemný způsob sdělení, že odstupujete od smlouvy a k tomu připište údaje z formuláře. Toto udělejte do 14 dnů od doručení. Oproti znění zákona Vám dáváme 12 dní navíc na vrácení zboží k nám na prodejnu. Prakticky to znamená, že nám zboží vrátíte do 26 dnů od odstoupení od smlouvy. Lhůta je určená k vyzkoušení a ověření vlastností zboží. Doporučení: při vyzkoušení dejte pozor, aby na nástroji nevznikly známky používání či opotřebení - např. u kláves drobná škrábnutí na klaviatuře , u kytar škrábnutí na lesklých plochách a na zadní straně krku apod., jinak by snížení hodnoty bylo promítnuto do snížením vrácené ceny. Pro vrácení 100% peněz je důležité, aby nedošlo ke snížení hodnoty vraceného zboží dle obchodních podmínek.

Kupující , kteří zboží koupí či vyzvednou na prodejně jej mohou také vrátit do 40-ti dnů, v tomto případě nevracíme peníze, ale můžete jej vyměnit za jiné zboží. Zde také sepište a zašlete do dvou týdnů také odstoupení od smlouvy a vše proběhne za podmínek jako při zaslání, ale pouze s výměnou zboží.

Jako součást zboží považujeme i prodejní a přepravní obal. Doporučení: proto jej otevírejte opatrně v místech přelepení páskou, uschovejte kompletní do doby než proběhnou lhůty pro vrácení. V případě vracení pečlivě zabalte zboží do prodejního a přepravního obalu. Pro reklamaci obal není tolik důležitý, možná v případě zaslání, aby dobře chránil reklamované zboží.


Podmínky pro odstoupení od smlouvy - vrácení zboží naleznete v obchodních podmínkách.

 

 

 


 

Prokapelu.cz
José Martího 402/ 1b
1.patro
Praha 6 - Veleslavín
Tel: +420 220 561 072

 

mapa

parkování
 


PRODEJNA
OTEVŘENA:

pondělí - pátek
9:30 - 18:00


e-shop
non stop

Infolinka:
+420 220 561 072
a

800 106 065
 

 

Dobrý den, mé zkušenosti jsou jen ty nejlepší.
Nejen, že se mi dostalo dobré rady, ale objednávka byla s takovou rychlostí vyřízena a zboží dodáno, že jsem to ještě nezažila.
Všem mnohokrát děkuji.

Eva

(více na Heureka.cz)

 

více zde

 

• s námi ušetříte

• snadno objednáte

• zvýhodněné dopravné od 999,-

• až 10 let záruky

• náhled do našich a
dodavatelských skladů

 


Testy a recenze digitálních pian najdeš na: 
 

WWW.PROPIANO.CZ

 



X

na Prokapelu.cz nyní nakupuje
1 zákazníků