Prokapelu.cz - hudební nástroje pro tvoji kapelu

Viktoria Swing Band Praha

Viktoria Swing Band Praha je patnáctičlenný swingový a taneční orchestr. Vystupujeme na koncertech, plesech a reprezentativních akcích.

 

Historie orchestru Viktoria Swing Band Praha započala roku 1987. Bratři Viktor a Pavel Novákovi, příznivci originální swingové hudby se rozhodli založit klasický big band, což nebyl snadný cíl. Oba studovali trombon na pražské konzervatoři, ze které se rekrutovalo první obsazeni tělesa. Swingový a taneční orchestr nesl název Viktoria Big Band, hrál pod vedením trombonisty Viktora Nováka. Poloprofesionální a později profesionální obsazení formace procházelo mnoha změnami, v orchestru účinkovali takoví hráči jako např. Zbyněk Bartoš, Karel Polách, Pavel Novák a Jiří Volf .

 

Viktoria Big Band vystupoval pod patronací PKS a Učebniho závodu ČKD Praha, hrál na reprezentativních akcích, koncertech i plesech po celé Praze. Jmenovat lze např. pražskou Lucernu, Radiopalác, Žofín nebo hotel Alcron.

 

Dnes se orchestr vrací v pozměněné a omlazené sestavě s novým názvem Viktoria Swing Band Praha. Kapelníkem zůstává Viktor Novák, který přizval ke spolupráci i několik bývalých členů Viktoria Big Bandu.

http://viktoriaband.cz/

 


 

Prokapelu.cz
José Martího 402/ 1b
1.patro
Praha 6 - Veleslavín
Tel: +420 220 561 072

 

mapa

parkování
 


PRODEJNA
OTEVŘENA:

pondělí - pátek
9:30 - 18:00


e-shop
non stop

Infolinka:
+420 220 561 072
a

800 106 065
 

 

Dobrý den, mé zkušenosti jsou jen ty nejlepší.
Nejen, že se mi dostalo dobré rady, ale objednávka byla s takovou rychlostí vyřízena a zboží dodáno, že jsem to ještě nezažila.
Všem mnohokrát děkuji.

Eva

(více na Heureka.cz)

 

více zde

 

• s námi ušetříte

• snadno objednáte

• zvýhodněné dopravné od 999,-

• až 10 let záruky

• náhled do našich a
dodavatelských skladů

 


Testy a recenze digitálních pian najdeš na: 
 

WWW.PROPIANO.CZ

 



X

na Prokapelu.cz nyní nakupuje
7 zákazníků