Prokapelu.cz - hudební nástroje pro tvoji kapelu

Modelové situace

V rámci ulehčení Vašeho výběru se zde s Vámi podělíme o pár modelových příkladů, jak si nejčastěji vybírají nástroj naši zákazníci:

 

"Hledáme nástroj pro dítě a rodinu"

Rodiče často hledají nástroj pro své dítě, které začíná chodit na hodiny klavíru. Nejsou si většinou jistí, jestli dítě u hraní vydrží a proto hledají nejlevnější variantu. V tomto ohledu jsou ideální základní modely přenosných digitálních pian (např. Yamaha a Casio). Nabídnou Vám oproti levným klávesům vyváženou klaviaturu a plný rozsah, což je podstatné pro získání správné techniky úhozu a možnosti hrát na klasická pianina.

 

Druhou variantou je, že se rodiče rozhodnou koupit nástroj pro celou rodinu. Dítě může cvičit, ostatní mají nástroj pro zábavu a navíc mít doma vlastní piano je opravdu stylové. V tom případě je ideální volbou skříňové digitální piano některé z renomovaných značek v ceně kolem 20.000Kč, nebo digitální piano s doprovody.

 

 

"Chci se začít učit na klavír"

Pro dospělé, kteří se rozhodli, že se začnou pro zábavu věnovat hře na klavír, není v podstatě žádný doporučený nástroj. Vše závisí na tom, kolik peněz se rozhodnout do svého koníčku investovat.

 

 

"Umím hrát a chci nástroj pro zábavu"

Pro hudebníka, který umí již na nástroj hrát a chce si občas zahrát i třeba s kapelou, jsou ideální modely digitálních pian s doprovody. Doprovody mu nahradí kapelu a s nástrojem si může užít hodně zábavy.

 

 

"Potřebuji špičkovou náhražku klasického klavíru"

Opravdu top nástroje začínají kolem ceny 50.000Kč. Většinou mají dřevěné klaviatury, výkonné reprosoustavy, perfektní citlivost klaviatury a nejlepší zvukové samply.

 

 

 "Jsem profesionál a často cestuji"

Pro profesionály, kteří s nástrojem často cestují, jsou ideální tzv. stagepiana, která jsou snadno přenosná, mají perfektně řešenou konektivitu a velmi dobré zvuky a klaviaturu. Profesionální hudebníci ovšem většinou vědí, jaký nástroj potřebují.

 

 

 

 


 

Prokapelu.cz
José Martího 402/ 1b
1.patro
Praha 6 - Veleslavín
Tel: +420 220 561 072

 

mapa

parkování
 


PRODEJNA
OTEVŘENA:

pondělí - pátek
9:30 - 18:00


e-shop
non stop

Infolinka:
+420 220 561 072
a

800 106 065
 

 

Dobrý den, mé zkušenosti jsou jen ty nejlepší.
Nejen, že se mi dostalo dobré rady, ale objednávka byla s takovou rychlostí vyřízena a zboží dodáno, že jsem to ještě nezažila.
Všem mnohokrát děkuji.

Eva

(více na Heureka.cz)

 

více zde

 

• s námi ušetříte

• snadno objednáte

• zvýhodněné dopravné od 999,-

• až 10 let záruky

• náhled do našich a
dodavatelských skladů

 


Testy a recenze digitálních pian najdeš na: 
 

WWW.PROPIANO.CZ

 



X

na Prokapelu.cz nyní nakupuje
15 zákazníků